dé partner voor het onderwijs

Trainingen

Kennis delen. Dat kan aan onderwijsinstellingen, op het gebied van HR. Maar dat kan ook aan studenten en scholieren, over solliciteren bijvoorbeeld.

Hoe ga je gekleed? En wat zet je in de sollicitatiebrief? Na duizenden cv’s en motivatiebrieven gezien en intakes gevoerd te hebben, is Educatieplan de perfecte uitlegger van hoe je het wél en zeker ook níet aanpakt. Trainingen passen we desgewenst aan aan de doelgroep en een actueel thema. Over sociale media kunnen we trouwens ook een boel vertellen.

Meer weten over Educatieplan?

Zie jij de meerwaarde voor jouw school of onderwijsinstelling? Ben je op zoek naar docenten, surveillanten, hr advies, videocontent, hulp bij een outplacementtraject of de informatievoorziening? Wij kunnen jou van dienst zijn. Neem contact op en wij vertellen er alles over.

Contact opnemen Bekijk de vacatures

Dé allround partner voor het onderwijs

Wij hoeven jou niet te vertellen dat het onderwijs een dynamische en snel bewegende sector is, waarin dagelijkse uitdagingen geen uitzondering op de regel zijn. Met bijna tien jaar ervaring in het onderwijs is Educatieplan de allround partner voor alle educatieve instellingen. Met allerlei diensten onder één dak kunnen wij het onderwijs met één vast contactpersoon een heleboel uitdagingen uit handen nemen.

“Educatieplan is een fullservice organisatie. Één contactpersoon, één nota, één samenwerking voor alle diensten.”

employee avatar