dé partner voor het onderwijs

Marketing en communicatie

Hoe staat jouw school bekend? En komt dit beeld overeen met de positionering? Maken jullie veel gebruik van social media of kan dit beter? En hoe zit het met de informatievoorziening? Op het gebied van marketing en communicatie bieden wij een helpende hand.

Tekst en communicatie

Of het nu gaat om interne of externe communicatie, wij kunnen ondersteunen waar nodig. Bijvoorbeeld bij het opstellen van een nieuwsbrief, het schrijven van webteksten en redigeren van brochures. Onze kracht is het versimpelen van complexe teksten en het to the point brengen van belangrijke boodschappen.

(Video)marketing

Hoe zet je je als school neer en hoe speel je je in de kijker van toekomstige studenten en scholieren? Wij zeggen: met unieke content. Graag denken we mee op concept en strategie niveau, om vervolgens onderwijsinstellingen op ludieke wijze in de markt te zetten. Ook creëren we video’s in de breedste zin van het woord. 

Img Marketing en communicatie

"Hoe zet je je als school neer en hoe speel je je in de kijker van toekomstige studenten en scholieren? Wij zeggen: met unieke content."

Meer weten over Educatieplan?

Zie jij de meerwaarde voor jouw school of onderwijsinstelling? Ben je op zoek naar docenten, surveillanten, hr advies, videocontent, hulp bij een outplacementtraject of de informatievoorziening? Wij kunnen jou van dienst zijn. Neem contact op en wij vertellen er alles over.

Contact opnemen Bekijk de vacatures

Sociale media

De mogelijkheden van sociale media zijn eindeloos. En het bereik kan immens zijn. Maar dan moet je wel weten hoe je er mee om moet gaan. Wij bieden handvatten, zoals een training, een handzame contentplanning of een compleet contentpakket waar je de komende tijd mee vooruit kunt. Uit handen geven kan ook, maar zelf doen blijft het leukst.

Employer branding

Nieuwe werknemers aan je binden én behouden. Hoe doe je dat in een tijd waarin de vacatures voor het oprapen liggen? Wel, met employer branding. Door op te vallen met een krachtig werkgeversmerk. Echt, het werkt als een magneet. Wij denken mee over hoe jij je als werkgever in de markt kunt zetten. We gaan op zoek naar de onderscheidende en aantrekkelijke kanten van jouw bedrijf. Brengen ze in kaart en bouwen aan een uniek verhaal.

Dé allround partner voor het onderwijs

Wij hoeven jou niet te vertellen dat het onderwijs een dynamische en snel bewegende sector is, waarin dagelijkse uitdagingen geen uitzondering op de regel zijn. Met bijna tien jaar ervaring in het onderwijs is Educatieplan de allround partner voor alle educatieve instellingen. Met allerlei diensten onder één dak kunnen wij het onderwijs met één vast contactpersoon een heleboel uitdagingen uit handen nemen.

“Educatieplan is een fullservice organisatie. Één contactpersoon, één nota, één samenwerking voor alle diensten.”

employee avatar