dé partner voor het onderwijs

HRM support

Met mensen werken vraagt om een menselijke aanpak. En laat dat nou juist onze grote kracht zijn: altijd oog hebben voor de medemens. Verschillende diensten bieden wij aan om het werken met mensen een stukje makkelijker te maken.

Uitzenden

Geef aan wie je nodig hebt en wij zorgen voor de juiste kandidaat. Het voordeel van uitzendkrachten op de werkvloer? Veel flexibiliteit. Weinig risico. Jouw toekomstige medewerker is meteen startklaar en kun je inzetten wanneer en hoe lang je zelf wilt. Werkplan verzorgt de uitbetaling en alle andere verplichtingen die bij het werkgeverschap horen. Oh, en er is geen opzegtermijn.

Payrollen

Zelf een goede werknemer kiezen, maar het juridisch werkgeverschap bij Educatieplan neerleggen. Dat is payroll. Zo zorgt Educatieplan voor de personeelsadministratie, de loonbetaling, alle verplichte afdrachten, ontslagprocedures en nemen we het ziekterisico weg. Alle financiële en juridische risico’s en lasten in één keer uit handen, tegen een vooraf vastgesteld tarief. Dat is voor jou een hele zorg minder.

Detacheren

Voor langere periode op zoek naar extra versterking? Met detachering ben je verbonden, maar blijf je flexibel. De medewerker bij ons op de loonlijst - bij joú aan het werk. Op projectbasis of voor bepaalde tijd. Zo ben je verzekerd van een geschikte kandidaat die direct beschikbaar is en meteen productief. En mocht je na verloop van tijd nou niet meer zonder jouw nieuwe medewerker kunnen: de overname is zo geregeld.

Werven en selecteren

Een geschikte collega vinden: bijzonder tijdrovend en niet altijd even makkelijk. Wij weten dat, en vooral hoe je efficiënt en succesvol werft en selecteert. Zet je vraag bij ons uit en wij zetten onze netwerken en kanalen in om de perfecte kandidaat te vinden. Binnen de afgesproken periode maak je kennis met verschillende kandidaten en kun je bepalen welke medewerker het beste bij jou past. Arbeidsvoorwaarden en overige gerelateerde zaken stem je samen af.

Img HRM support

"Met mensen werken vraagt om een menselijke aanpak. Laat dat nou onze grote kracht zijn: altijd oog hebben voor de medemens."

Meer weten over Educatieplan?

Zie jij de meerwaarde voor jouw school of onderwijsinstelling? Ben je op zoek naar docenten, surveillanten, hr advies, videocontent, hulp bij een outplacementtraject of de informatievoorziening? Wij kunnen jou van dienst zijn. Neem contact op en wij vertellen er alles over.

Contact opnemen Bekijk de vacatures

HR advies

Over de flexbranche raken we niet uitgepraat. Alles kunnen we erover vertellen. Dus als je vragen hebt? Maar ook van het bredere veld, human resources, hebben we veel kaas gegeten. En kennis is er om te delen. Heeft jouw HR afdeling ondersteuning nodig? Kunnen we je helpen met een personeelshandboek? Of speelt er iets op het gebied van arbeidsrecht? Wat er ook aan de hand is, wij bijten ons vast in jouw vraagstuk en lossen ‘m op. 

Loopbaanbegeleiding

Doen waar je goed in bent. Doen waar je gelukkig van wordt. Dat wil iedereen. Maar soms zit je niet meer op je plek. Loop je vast in je carrière. Word je boventallig verklaard. Of blijk je na een periode van ziekte niet meer op je eigen functie terug te kunnen keren. In zulke gevallen is het fijn als iemand je weer op weg kan helpen. Verschillende trajecten kunnen gestart worden: van loopbaanbegeleiding, re-integratie tot outplacement. 

Subsidies en UWV zaken

Ook op het gebied van subsidies en UWV zaken kunnen wij een helpende hand bieden. Veel werkgevers weten niet hoeveel subsidies en andere regelingen er eigenlijk van kracht zijn. En dat is zonde. Want ze kunnen de nodige voordelen met zich mee brengen, én financiele meevallers. Wij duiken in jouw personeelsbestand en en lopen alles na.

Assessments

Wil je weten of iedereen nog op z’n plek zit? En of je team goed in elkaar steekt? Uittesten maar! Wij verzorgen teamassessments op maat en laten zien wat er wel en niet klopt binnen een team. Of heb je een kandidaat op het oog, maar wil je zeker weten of deze persoon het in zich heeft? Ook dat kunnen we testen, met een assessment op het gebied van intelligentie, persoonlijkheid of skills. 

Conflictbemiddeling

In een snel bewegende, maar ook complexe economie is het onvermijdelijk dat er conflicten ontstaan. Het is belangrijk om conflicten snel te onderkennen en aan te pakken. Vaak lukt dit op eigen kracht, maar soms ook niet. Het oplossen van complexere conflicten vraagt dan om een no nonsens aanpak van iemand met afstand tot de materie. Iemand die zicht heeft op een snelle en duidelijke koers en gaat voor een resultaat waarmee alle partijen vrede hebben. Bij deze dienst geldt: no cure, no pay.

Dé allround partner voor het onderwijs

Wij hoeven jou niet te vertellen dat het onderwijs een dynamische en snel bewegende sector is, waarin dagelijkse uitdagingen geen uitzondering op de regel zijn. Met bijna tien jaar ervaring in het onderwijs is Educatieplan de allround partner voor alle educatieve instellingen. Met allerlei diensten onder één dak kunnen wij het onderwijs met één vast contactpersoon een heleboel uitdagingen uit handen nemen.

“Educatieplan is een fullservice organisatie. Één contactpersoon, één nota, één samenwerking voor alle diensten.”

employee avatar