dé partner voor het onderwijs

Flexibele personeelsdiensten

Extra versterking kan nooit kwaad. Wij bieden versterking in de vorm van docenten, maar ook back-up leraren, technische dienst, surveillanten, congiërges en gastheren- en vrouwen.

Docenten

Ben je op zoek naar goed onderwijzend personeel? Educatieplan vindt de docent die jij zoekt. Voor tijdelijke vervanging of voor langere termijn. Wij zijn gespecialiseerd in werving & selectie van flexibel onderwijspersoneel en ontzorgen iedere school op het gebied van diverse HR en personeelsvraagstukken. Onze kundige kandidaten gaan aan de slag als docent, leerkracht, surveillant of leswaarnemer.

Back-up poule

Lesuitval is een actueel en terugkerend thema in het onderwijs. Vanwege onvoldoende docenten, ziekte en uitval van personeel blijkt het vaak onmogelijk om alle lessen doorgang te laten vinden. Educatieplan beschikt over een poule van ervaren kandidaten die tijdelijke lesuitval kunnen opvangen door waar te nemen in een klaslokaal. Hierdoor kunnen de leerlingen op school blijven en bijvoorbeeld werken aan huiswerkopdrachten.

Om de juiste kandidaat voor uw onderwijsinstelling te vinden gaan we graag met u in gesprek. Educatieplan biedt maatwerk en denkt graag met u mee. Het is in deze tijd lastig om goed onderwijzend personeel te vinden. Deze groep kan vaak kiezen uit allerlei interessante aanbiedingen. De juiste positionering van uw school is daarom van groot belang. Op die manier kunnen wij de juiste match maken.

Img Flexibele personeelsdiensten

"Extra versterking kan nooit kwaad. Wij bieden versterking in de vorm van docenten en ondersteunend personeel."

Meer weten over Educatieplan?

Zie jij de meerwaarde voor jouw school of onderwijsinstelling? Ben je op zoek naar docenten, surveillanten, hr advies, videocontent, hulp bij een outplacementtraject of de informatievoorziening? Wij kunnen jou van dienst zijn. Neem contact op en wij vertellen er alles over.

Contact opnemen Bekijk de vacatures

Ondersteunend personeel

Surveillanten

De inzet van eigen medewerkers voor het surveilleren tijdens examens kent veel nadelen. Zo vraagt het van scholen en onderwijsinstellingen een hele organisatie. Zorgt het voor (on)nodige uitval van lesuren. Én wordt de werkdruk van docenten enorm verhoogd. Dat kan anders! Gespecialiseerde surveillanten van Educatieplan bieden uitkomst.

Onze surveillanten zijn gemotiveerd, zorgvuldig geselecteerd, opgeleid én bij voorkeur 50-plus. 50-plussers komen tegenwoordig maar moeilijk aan het werk. En dat is zonde. Deze doelgroep is immers betrouwbaar en heeft veel te bieden. Een baan als surveillant biedt 50-plussers de mogelijkheid zich weer nuttig te maken en onder de mensen te komen. En wie beter dan 50-plussers kunnen met hun (levens)ervaring, mensenkennis en stabiele voorkomen een groep leerlingen of studenten in toom houden? Juist.

Conciërges

Een goede conciërge is een handige duizendpoot, maar heeft tegelijk een luisterend oor voor de leerlingen. Doorgaans vriendelijk, streng als het moet. De conciërge kan voor zowel kortere als langere tijd worden ingezet.

Gastvrouwen en gastheren

Scholen en instellingen kunnen daarnaast bij Educatieplan gastvrouwen en -heren inhuren voor een ouderavond of andere bijeenkomst. Als opdrachtgever bespreek je vooraf hun rol door. Het is bijvoorbeeld hun taak om alles – tafels, stoelen, projector, papieren – voor die bijeenkomst klaar te zetten. Daarnaast verwelkomen ze de gasten en wijzen hen de weg. Ook kunnen zij voor aanvang en in de pauze helpen met de koffie, thee en consumpties. Verder zijn gastvrouwen en -heren inzetbaar bij buitenschoolse activiteiten zoals een schoolreis of excursie.

Technische dienst

Ook voor een technische duizendpoot, inzetbaar voor korte en langere periode ben je bij Educatieplan aan het juiste adres. Alle klussen in en om het gebouw weer voor elkaar!

Dé allround partner voor het onderwijs

Wij hoeven jou niet te vertellen dat het onderwijs een dynamische en snel bewegende sector is, waarin dagelijkse uitdagingen geen uitzondering op de regel zijn. Met bijna tien jaar ervaring in het onderwijs is Educatieplan de allround partner voor alle educatieve instellingen. Met allerlei diensten onder één dak kunnen wij het onderwijs met één vast contactpersoon een heleboel uitdagingen uit handen nemen.

“Educatieplan is een fullservice organisatie. Één contactpersoon, één nota, één samenwerking voor alle diensten.”

employee avatar