dé partner voor het onderwijs

Contact

Komt jouw school of onderwijsinstelling handen tekort of kunnen wij op een andere manier iets voor jou betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag persoonlijk meer over onze diensten en kwaliteiten.

Contactgegevens voor scholen
Joni Drees
joni@educatieplan.nl
0522-274014
06-10692412

Contactgegevens voor kandidaten
Saskia Kooij
saskia@educatieplan.nl
0522-274014

Img Contact

"Komt jouw school of onderwijsinstelling handen tekort of kunnen wij op een andere manier iets voor jou betekenen?"

Meer weten over Educatieplan?

Zie jij de meerwaarde voor jouw school of onderwijsinstelling? Ben je op zoek naar docenten, surveillanten, hr advies, videocontent, hulp bij een outplacementtraject of de informatievoorziening? Wij kunnen jou van dienst zijn. Neem contact op en wij vertellen er alles over.

Contact opnemen Bekijk de vacatures

Een aantal van onze partners

Scholengemeenschap Stad en Esch · Rollecate Opleidingscentrum Staphorst · Cibap Vakschool voor verbeelding Zwolle · SOMA College Harderwijk · Carolus Clusius College · VBO Makelaar · Erasmus ·  Bornego College

Dé allround partner voor het onderwijs

Wij hoeven jou niet te vertellen dat het onderwijs een dynamische en snel bewegende sector is, waarin dagelijkse uitdagingen geen uitzondering op de regel zijn. Met bijna tien jaar ervaring in het onderwijs is Educatieplan de allround partner voor alle educatieve instellingen. Met allerlei diensten onder één dak kunnen wij het onderwijs met één vast contactpersoon een heleboel uitdagingen uit handen nemen.

“Educatieplan is een fullservice organisatie. Één contactpersoon, één nota, één samenwerking voor alle diensten.”

employee avatar